01 Nov

Family Feelings

”Ja det här är jag, Mona Nilsson, och idag fyller jag 65 år. Hade jag fått som jag velat hade vi firat i lugn och ro, men Claes, min man, menade på att man måste fira ordentligt och barnen ville så gärna komma hem, så då blev det enklast att jag fick ordna en middag som vanligt. Men inget onödigt, det har vi kommit överens om. Hoppas jag.”
Family Feelings är en komedi om familjen, och hur vi ofta tar den för given. I centrum står Mona Nilsson, vars 65-årsdag och förestående pensionering ska firas.

Information om arrangemanget:

Pensioneringen har hon länge sett fram emot och begreppen "lugn och ro" och "egentid" ska äntligen göra entré i hennes liv. De övriga familjemedlemmarna visar sig dock ha andra planer, och när kvällen och festligheterna börjar lida mot sitt slut inser Mona att om hon ska klara sig från fullständig undergång, så måste hon göra något verkligt radikalt – hon måste sätta ner foten och säga ifrån!.. Family Feelings är en skruvad relationskomedi med stor igenkänning tillägnad alla de kvinnor och mammor som uppoffrar sig för sina familjer.

Datum: 2018-11-01

Tid: 19:00

Plats: Härnösand, Härnösands teater Stora scenen

Biljettinfo:

Speltid 2 timmar. Paus 20 minuter.
Biljetter 250 kr, Scenpass 210 kr och Ungdom 180 kr.

Supén inställd på grund av för få bokningar!

Köp biljett