Medlemsmöten

Medlemsmöte 2019-Vårstart Härnösands teaterförening- en del av riksteatern

Härnösands teaterförenings ordförande Karin Digné öppnade mötet med att välkomna alla och gå igenom kvällens program, hon berömde bra uppslutning, över 80 deltagare!

Näst upp på scen var Landshövding Berit Högman tillika riksteaterns ordförande. Vi fick höra om det varma välkomnandet hon fått av Karin, Härnösands teaterförenings ordförande, som bjudit hem henne på middag. En middag som inte bara var god utan också innehöll bra och intressanta samtal. Hon konstaterar att Härnösands teaterförening är en stark och duktig förening. Berit berättade lite om vad som hänt i riksteaterns organisation under året, vidare lyfter hon vikten av vi som riksteater fortsätter att nå fler besökare som också representerar hur befolkningen som stort ser ut. Hon pekar på vikten av en bra dialog både nationellt, regionalt och lokalt inom riksteaterns organisation.

Teater Västernorrlands teaterchef- Lena Engqvist-Forslund presenterade vårens program av teater Västernorrland i Härnösand. Det är föreställningar som Pelle svanslös, I huvudet på Alfhild Agrell och lunchteater. Teaterföreningens ordförande Karin Digné berättade om resterande program som teaterföreningen har under våren på teatern. Publikföreningen berättade om sin verksamhet och välkomnar nya medlemmar att ansluta sig till ett trevligt sammanhang.

Den 14-19 maj kommer scenkonstbiennalen, Sveriges största scenkonstfestival och branschträff till Härnösand-Sundvall. Programmet är ännu inte satt, men det kommer bli ett spännande och bra innehåll. Till biennalen behövs funktionärer som kan hjälpa till med olika uppgifter, för att engagera sig som funktionär får du  som ersättning ett biennalpass. Anmälan både för att engagera sig som funktionär eller köpa biljetter kan du göra på scenkonstvasternorrland.se.

Mötet avslutades med musikunderhållning av Anders Rapp som tillsammans med  Tom-Eddye Nordén, Erika Lundqvist och Jeff Höglund framförde både egenskrivna och andras låtar.


Medlemsmöten i Härnösands Riksteaterförening sker 2 gånger om året i början av varje säsong höst – vår.

Mötesrapporter ses i länk för respektive möte och år.

Medlemsmötet 25 januari 2018 – texter och bilder PDF

Medlemsmöte 13 september 2017   Koije Kapell
Medlemsmöte 23 januari 2017
Medlemsmöte 12 september 2016
Medlemsmöte 9 februari 2016

Medlemsmöte 10 februari 2015
Medlemsmöte 18 februari 2014
Medlemsmöte 28 januari 2013
Medlemsmöte 17 september 2013
Medlemsmöte 26 januari 2012
Medlemsmöte 11 september 2012
Medlemsmöte 3 februari 2011
Medlemsmöte 7 september 2011
Medlemsmöte 16 september 2010

Medlemsmöte 2 februari 2010